clipping

Turu tn 2

Üldpind: 233.30 m2

13.00 EUR/m2

3032.9 EUR

  • Asukoht: Tartumaa, Tartu
Anname üürile Tasku keskuse 5. korrusel asuva 233.3 m2 suuruse valgusküllase büroopinna. Vaatamine on võimalik koheselt kokku leppida.

Büroost avanevad vaated Turu-Soola ristmikule. Büroo ühes küljes on kontoritele avalikus kasutuses olev päikseline rõdu, millest osa võib üürniku soovil ja initsiatiivil ühendada üüripinnaga. Ruumide koosseisu kuuluvad 3 väikest panipaika (üks neist sissepääsu kõrval ja on sobilik ka üleriiete hoiustamiseks) ning koosolekuruum koos kööginurgaga. Tualettruumid asuvad väljaspool üüripinda mõne meetri kaugusel koridori peal. Büroopinnale on 2 eraldi sissepääsu.

Üürihinnale lisanduvad käibemaks ja kõrvalkulud. Vahendustasu puudub.

Büroopinnale on juurdepääs 24/7. Parkimine on Tasku üürnikele soodushinnaga nii soojas keldriparklas kui ka korrusparklas. Oma maja töötajatel on võimalus jätta jalgratas lukustatud rattaruumi keskuse nullkorrusel ja keskuse ees asub ka linna rattaringluse parkla.

Taskus töötades on võimalik nautida Tartu südalinnaelu selle parimas tähenduses. Keskuses on lisaks toidukohtadele, rõivakauplustele, lillepoele, toidukauplusele, apteegile, iluteenustele ja pakiautomaatidele ka meditsiinikeskus (sh Synlab, hambaarstid ja töötervishoiuarst), advokaadibürood, notar ja 24/7 avatud täisautomaatne jõusaal Gym!.

Tasku üürnikule saavad osaks paljud eripakkumised läbi Tasku kaardi, mis annab soodustusi nii Taskus kui ka teistes Estiko Grupiga seotud ettevõtetes.

Kristen Vesi

5293700

kristen@estiko.ee

Vaata teisi äripinna pakkumisi

Tehase tn 19d

Tartu, Tartumaa

799.0 m2

5.00 EUR/m2

3995.00 EUR

Teguri 26b

Tartu, Tartumaa

54.00 m2

6.11 EUR/m2

Loo oma fotostuudio, ateljee, ...

330 EUR