clipping

Soola tn 8

Üldpind: 136.00 m2

15.00 EUR/m2

2040 EUR

  • Asukoht: Tartumaa, Tartu
Anname üürile Emajõe Ärikeskuse (Plasku) 13. korrusel asuva 136 m2 suuruse büroopinna. Pind vabaneb juulikuu alguses, ruumide vaatamine on võimalik koheselt kokku leppida. Plaan, millel on kõnealune büroopind punaseks viirutatud, on lisatud kuulutusele.

Büroost avaneb imeilus panoraamvaade Tartu südalinnale. Avatud kontori ruumide koosseisu kuuluvad kööginurk puhkeruumiga ja koosolekuruum (sh panipaik). Üüripinna jahutus on üürniku poolt juhitav. Enne ruumide üleandmist on planeeritud ruumide värskendamine (sh valgustite, aknakatete vahetus jms).

Üürihinnale lisanduvad käibemaks ja kõrvalkulud. Vahendustasu puudub.

Büroopinnale on juurdepääs 24/7. Parkimine on Plasku üürnikele soodushinnaga nii soojas Tasku keldriparklas kui ka korrusparklas. Oma maja töötajatel on võimalus jätta jalgratas lukustatud rattaruumi Tasku keskuse nullkorrusel ja keskuse ees asub ka linna rattaringluse parkla.

Plaskus töötades on võimalik nautida Tartu südalinnaelu selle parimas tähenduses. Keskuses on lisaks toidukohtadele, kinole, rõivakauplustele, lillepoele, toidukauplusele, apteegile, iluteenustele ja pakiautomaatidele ka meditsiinikeskus (sh Synlab, hambaarstid ja töötervishoiuarst), advokaadibürood, notar ja 24/7 avatud täisautomaatne jõusaal Gym!.

Plasku üürnikule saavad osaks paljud eripakkumised läbi Tasku kaardi, mis annab soodustusi nii Taskus kui ka teistes Estiko Grupiga seotud ettevõtetes.

Kristen Vesi

5293700

kristen@estiko.ee

Vaata teisi äripinna pakkumisi

Tehase tn 19d

Tartu, Tartumaa

799.0 m2

5.00 EUR/m2

3995.00 EUR

Teguri 26b

Tartu, Tartumaa

54.00 m2

6.11 EUR/m2

Loo oma fotostuudio, ateljee, ...

330 EUR